Certificaat ophalen / downloaden bij Tuxis

Log in op https://admin.tuxis.nl/

Kies links voor SSL. Daar ziet u al uw certificaten staan.
De inhoud van de certificaten staat er als platte tekst.

• Private Key
    Ook wel server key genoemd. Als u hier een bestand van wil maken, plak dan de inhoud met bijvoorbeeld kladblok, als platte tekst en sla het op als server.key
    -----BEGIN PRIVATE KEY-----
    > KEY DATA <
    -----END PRIVATE KEY-----

• Certificate
    Dit is het certificaat. Als u hier een bestand van wil maken, plak dan de inhoud met bijvoorbeeld kladblok, als platte tekst en sla het op als certificaat.crt
    -----BEGIN CERTIFICATE-----
    > CERT DATA <
    -----END CERTIFICATE----

• Certificate chain
    De meeste certificaten hebben een chain nodig, dat is een reeks van certificaten dat nodig is om uw eigen certificaat te valideren. Dat wordt meestal meegeleverd met uw certificaat. Het ziet er net zo uit als het certificaat, maar mogelijk zijn het er meerdere.
    In sommige gevallen dient u de inhoud van dit veld in het bestand van het certificaat te plakken onder de tekst van het certificaat.