SSH/SFTP toegang tot daDup

Als je een SMB/CIFS share op daDup hebt is die ook te benaderen via SSH, SFTP en FTPS.

Je kunt met SSH verbinden naar ssh.nl.dadup.eu op poort 22. Log dan in met je username (DBXXXX.iets) en je wachtwoord. Je komt in een chroot terecht waar je jouw data kunt uploaden.

Het is ook mogelijk om je authorized_keys te plaatsen zodat je geen wachtwoorden hoeft op te slaan in scripts. Maak hiervoor een .ssh directory aan en plaats je authorized_keys file daar in.

Om SFTP te gebruiken verbind je naar poort 2222 in plaats van poort 22.

Let op: SMB/SFTP toegang naar daDup is gescheiden van S3 daDup. Wil je voor SMB/SFTP een account aanvrgen? Neem dan contact met ons op.