daDup: Hoe maak ik een account aan?

daDup is de S3-compatibele cloud-storage dienst van Tuxis. Je kunt je bestanden benaderen en uploaden met het Amazon S3 protocol, en daardoor gebruikmaken van tientallen bestaande libraries.

Om te beginnen met daDup, moet je eerst een daDup-account aanmaken in het admin.tuxis.nl beheerportaal. Ben je nog geen klant van Tuxis? Vraag dan eerst een admin.tuxis.nl account aan door het formulier op de volgende pagina in te vullen: https://www.tuxis.nl/dadup/

Heb je een admin.tuxis.nl account? Dan kun je een daDup-account aanmaken.

Navigeer naar 'daDup' in de zijbalk.

e610c2f0db2399cc3550507c724eb6590900c71c?t=5673a0d1df72f376ca473f741c62cf66
daDup in admin.tuxis.nl

Klik naast "Your daDup Accounts" op "Add account".

Vul het formulier in.

dd41069df9492801ced63f05fbe8f31fb0920268?t=de82f1f4752fdeaede407ef6cbe4c978
daDup account aanmaken formulier

Toelichting per veld:

• Username: Naam voor je eigen administratie
  • Real name: Naam voor je eigen administratie
  • Email address: E-mailadres voor je eigen administratie
Let op: e-mailadres is voor een daDup-account uniek. Je kunt een enkel e-mailadres dus maar voor één daDup-account gebruiken.

Klik na het invullen van het formulier op "Submit" om het daDup-account aan te maken. Je ziet het account nu verschijnen onder het kopje "Your daDup accounts".

Maak nu een bucket aan. Volg hiervoor de volgende uitleg: Dragondisk - A file explorer for daDup Windows, Mac and Linux