Gebruikers licenties tellen Kerio Connect

In Kerio Connect is een gebruiker iedereen met een eigen inlognaam en wachtwoord. Ook wel een account genoemd. Een account wordt alleen geteld als deze ook ingeschakeld is.

Er kan één speciaal admin account aangemaakt worden dat niet meetelt. Iedere gebruiker kan admin rechten krijgen. Dus meerdere admins is mogelijk.

Het aantal domeinnamen, aliassen, nieuwsbrieven en dergelijke is niet van invloed.