Kerio Connect Webclient laat geen afbeeldingen zien

De Developer Tools in de webbrowser kunnen de volgende fout weergeven:
Referrer Policy: strict-origin-when-cross-origin

Dit is op te lossen door de confiratie aan te passen van de Kerio Connect server.

• Stop de Kerio Connect-service.
  • Navigeer naar de installatiemap. De standaardpaden voor verschillende besturingssystemen worden hieronder vermeld:
    • Windows: C:\Program Files\Kerio\MailServer.
    • Mac: /usr/local/kerio/mailserver.
    • Linux: /opt/kerio/mailserver.
  • Bewerk het bestand mailserver.cfg om de volgende variabele te wijzigen:
    •  <variable name="AppendHeaderContentSecurityPolicy">default-src 'self' 'unsafe-eval' 'unsafe-inline' *.kerio.com wss: ws: https: http:; img-src 'self' data:;</variable>
      in
      <variable name="AppendHeaderContentSecurityPolicy">default-src 'self' 'unsafe-eval' 'unsafe-inline' *.kerio.com; img-src * http: https: data:;</variable>.
  • Start de Kerio Connect-service.

LET OP!
Deze wijziging zorgt er dus voor dat afbeeldingen in een mail opgehaald kunnen worden vanaf het internet.