Webhosting gebruiker bewerken

Wat kan ik aanpassen bij een webhosting gebruiker?

Bij een webhosting gebruiker kunt u twee dingen wijzigen:
  1. De omschrijving van de gebruiker. Dit is naar eigen inzicht en heeft verder geen functionele impact
  2. Het wachtwoord van de gebruiker.
Als u het wachtwoord wilt wijzigen, moet u eerst een contactpersoon hebben aangemaakt met een mobiel nummer. Als u het wachtwoord wijzigt sturen wij het namelijk naar dat mobiele nummer toe. Belangrijk om te weten, is dat niet alleen het SFTP wachtwoord wijzigt, maar ook alle databases van deze gebruiker moeten met het nieuwe wachtwoord benaderd worden. Let hierop als u meerdere websites voor een gebruiker hebt!

Als u een contactpersoon gekozen hebt, klikt u op 'Submit' en krijgt u het nieuwe wachtwoord opgestuurd.