Tuxis Marketplace

De Tuxis Marketplace, misschien heeft u er al over gelezen in onze nieuwsbrief of op een andere manier wat van mee gekregen.
Maar wat is het nou eigenlijk?

De Tuxis Marketplace is de ISO & template store van Tuxis. Dit betekent dat u deze niet meer op het cluster hoeft op te slaan maar gewoon gebruik kan maken deze store.
We voegen regelmatig nieuwe content toe en houden die actueel. Het is beschikbaar voor klanten met een TCC en Dedicated Proxmox Server. Overige klanten kunnen de appliances afnemen met een VPS.

wFGt1U5ilHFLAAAAABJRU5ErkJggg==
Mis je een ISO, wil je juist LXC templates zien of heb je een template verzoek?
Laat het ons weten via een e-mail aan support.