Windows fileshare op daDup (SMB/CIFS)

Om gebruik te maken van je daDup online-storage moet je deze natuurlijk koppelen in Windows.

De server-naam die je nodig hebt is "smb.nl.dadup.eu" en de share-naam is gelijk aan je gebruikersnaam welke je krijgt bij het registeren.
Je kan dan vervolgens de combinatie van de servernaam & sharenaam koppelen als een netwerk schijf of rechtstreeks benaderen vanaf de adres-balk.
\\smb.nl.dadup.eu\dbxyz.xyz

Voor meer details over het koppelen van een netwerk schijf zie de onderstaande documentatie van Microsoft:
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026635/windows-map-a-network-drive

Ondertussen hebben wij geconstateerd dat deze dienst niet functioneert op sommige (consumenten) verbindingen.
Mocht ook dit voor jou het geval zijn neem dan contact op met je provider.

LET OP: daDup is bedoeld als een backup/bulk-storage dienst, hier worden geen back-ups van gemaakt.