Wachtwoord herstellen klantenportaal

Hier wordt beschreven hoe u het wachtwoord van het Tuxis klantportaal kunt herstellen.

• Ga naar klanten.tuxis.nl
  • klik op "Wachtwoord vergeten?"
  • Bij het veld voor gebruikersnaam vult u het debiteurnummer in (meestal iets van "DBxxxx" waarbij de xxxx voor nummers staan.). Dit nummer is te vinden op iedere factuur.
  • Bij het veld voor de e-mail vult u uw e-mail adres in. Dit moet hetzelfde adres zijn als u invoerde toen u uw account maakte. Dit e-mailadres staat ook vermeld onder in de factuur e-mai.
  • Klik op "Verzenden".
  • Er wordt nu een e-mail naar u verstuurd met instructies.
  • U word nu gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken. Bedenk een sterk wachtwoord dat lang is, hoofd- en kleine letters, leestekens en cijfers heeft.
  • U bent nu ingelogd en kunt nu met het nieuwe wachtwoord inloggen.