Mail migreren naar Kerio Connect via Outlook

Printen
Wanneer je Outlook gebruikt en overgestapt bent naar Kerio Connect kun je eenvoudig al je gegevens overzetten via een PST bestand.

Indien dit een mailbox is die je via een POP3-connectie leest dan kan u het .pst bestand lokaal op uw pc vinden in de map "C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook". Kopieer dit bestand naar je bureaublad

Indien je een gesynchroniseerd abonnement hebt bij een andere provider kan je het .pst bestand verkrijgen door een export te maken van je mailbox in Outlook. Bij Microsoft is de informatie te vinden hoe te exporteren in Outlook naar .pst.

Installeer de Kerio Connect client (te downloaden via de link onder het inlogvlak bij de Kerio webmail) en maak een nieuw profiel in Outlook.
Voeg een account toe aan Outlook zodat er gebruik gemaakt wordt van de Kerio Connect client.
Importeer het .pst bestand en wacht tot alles gesynchroniseerd is. Dit is eenvoudig te controleren in de webmail. Als daar alles staat, dan weet u dat het op de server staat.