Maak een back-up van uw Synology NAS

Hyper Backup
maakt het mogelijk om allerlei soorten data (system configurations, shared folders, and applications/packages) te back-uppen met je Synology NAS. Dat kan handmatig of gepland. Iedere back-up taak kan meerdere versies bewaren en automatisch oudere versies opruimen.

1. Start de Hyper Backup wizard
  2. Bij het kiezen van het doel, kies voor S3 Storage
    Choose S3
  3. Kies bij "S3 Server" voor "Custom server URL" en vul bij Server addres in "nl.dadup.eu".
    Als je nog geen bucket hebt aangemaakt of aan kan maken, mag je bij "Bucket name" een zelfbedachte naam invullen. Vul bij "Directory" een naam in naar wens.
    Signature version is V4

0e057d9f8e5bc02fdab5d608006d67ef4b4d6f29?t=e7270d550d112702f97012d6c85e6af1

Voordat je het bovenstaande kunt doen: Maak een daDup account