Gebruikers licenties tellen Kerio Control

Een gebruiker is iemand met een eigen inlognaam en wachtwoord binnen Control of 5 ip-adressen. Iedere gebruiker mag met 5 apparaten verbinden (5 ipadressen).
Wanneer een gebruiker meer dan 5 apparaten verbind, zal een extra gebruikerslicentie nodig zijn.

Dus tel het aantal ip-adressen en deel dat door 5 en tel daar het aantal aangemaakte gebruikers bij op om te weten hoeveel gebruikers geteld worden.

Het admin account telt niet als een gebruiker.

Kerio Web Filter

The number of users in the Kerio Web Filter must correspond to the number of users in the Kerio Control license.