Forceer HTTPS

Het forwarden van bezoekers kan eenvoudig.
  1. Indien afwezig, maak in uw webruimte een bestand aan met de naam .htaccess. Let op bij het controleren of het bestand bestaat dat deze onzichtbaar kan zijn. bestanden die beginnen met een punt zijn doorgaans niet zichtbaar.
  2. Zet in dat bestand de volgende regels bovenaan:
    #rewrite to https
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{<a>ENV:HTTPS</a>} !=on
    RewriteRule ^(.*)$ <a>https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI</a>} [L,R=301]

3. Let op dat dingen er niet dubbel in komen te staan zoals
    RewriteEngine On
    en
    Options +FollowSymLinks
  4. Sla het bestand op
Wanneer u nu uw website bezoekt via http:// wordt u doorgezet naar https://. Tevens wordt meegegeven dat uw pagina altijd op https:// te vinden is door de 301 Moved Permanently die meegegeven wordt.

Uw site verder beveiligen? Lees dan dit artikel:
https://support.tuxis.nl/nl/knowledgebase/article/internet-nl-verbeteringen-doorvoeren