DKIM activeren voor domeinnaam in Modoboa

Printen

DKIM activeren in Modoboa is zo gedaan. Volg onderstaande stappen.

• Log in als admin in Modoboa en navigeer naar 'Domains' -> 'List domains';
  • Klik op het wijzig icoontje (potlood) naast de betreffende domeinnaam;
  • Zet onderaan een vinkje bij 'Enable DKIM signing'.

50bb0f79d50bee98f0e24359d1c66d23e7d69a7f?t=aaa4c8d84319097d00895d0a6edb051f
    Domeinconfiguratie in Modoboa

N.B. Als u een domeinnaam toevoegt is 'Key selector' mogelijk leeg. Vul hier 'modoboa' in (zonder '').

• Laat de key selector op 'modoboa' staan en kies bij key length voor 2048 en sla de wijzigingen op.

Klik vervolgens op de domeinnaam in het overzicht en klik onder 'DNS' -> 'DKIM key' op 'Show key'. Deze key moet in de DNS van de domeinnaam waar DKIM voor wordt geactiveerd worden gezet. Onder 'Bind/named format' staat het record om toe te voegen.