There was a problem loading the comments.

(Opgelost) Onderbreking storage

Support Portal  »  Announcements  »  Viewing Article

  Print
Zojuist om 12.20 uur is er een onderbreking van de storage server geweest.

Dit is inmiddels opgelost. Sommige servers hebben nog last van deze onderbreking. Deze worden nu herstart.

Update 13:15

Alle klant VPS-en en Kerio in de Cloud en Tuxis Cloud diensten draaien weer. Het sharedhosting platform is het enige dat nog niet beschikbaar is.

Samenvatting
Vanmiddag is tussen 12.06 en 12.17 uur een onderbreking geweest in de netwerkconnectivity van onze storageserver. De reden hiervan is onduidelijk, zowel de switch als de server zelf hebben er niets over gelogd.

Na 12.17 uur hebben alle betrokken onderdelen zichzelf weer helemaal hersteld, maar helaas is de onderbreking lang genoeg geweest om ervoor te zorgen dat veel VPS’en in paniek geraakt zijn of hun disken read-only gemount hebben. Dit is een nieuw verschijnsel, sinds we eind vorig jaar begonnen zijn met de overstap naar iScsi voor ons storageplatform. Deze week zullen we in een nachtonderhoud een aantal instellingen wijzigen waardoor een onderbreking van de iScsi service niet dergelijke grote gevolgen heeft.

De hinder van deze storing heeft van 12.06 tot 14.05 geduurd. Onze excuses voor de eventuele overlast die deze storing veroorzaakt heeft.

Share via
Did you find this article useful?  

Related Articles

© Tuxis B.V.