Webhosting webruimte bewerken

Wat kan ik aanpassen bij een webruimte?

Bij een webruimte kunt u twee dingen wijzigen:
  1. De serveraliases van de webruimte
  2. Het te gebruiken SSL certificaat
In het veld 'ServerAliases' kunt u meerdere namen opgeven waaronder de site ook beschikbaar moet zijn. Vaak is dat de domeinnaam zonder www, dus 'tuxis.nl', maar het kunnen ook nog andere namen zijn. Op iedere regel kunt u een nieuwe naam zetten. U mag de naam ook beginnen met een '*', in geval van '*.tuxis.nl' zou dat er voor zorgen dat lksndflknsldf.tuxis.nl ook werkt, en shop.tuxis.nl.

Het SSL certificaat kunt u hier ook aanpassen, als dat al is aangemaakt.