Webhosting redirect aanmaken

Hoe maak ik een redirect aan voor een website?

Op het Tuxis Webhosting platform is het mogelijk om een website te redirecten naar een bepaalde URL. Het gaat alleen om redirects voor domeinen, niet voor pagina's. U kunt dus wel redirecten:
Maar u kunt niet redirecten:
U kunt een redirect aanmaken door te gaan naar https://admin.tuxis.nl/webhosting, en vervolgens te klikken op 'Add redirect' in het blok onder het blok met uw websites. Vervolgens krijgt u een formulier met enkele vragen:
  • Domainname
    Dit is de domeinnaam die u wilt redirecten, bijvoorbeeld www.tuxis.nl
  • Aliases
    In dit optionele veld kunt u meerdere namen opgeven waaronder de redirect ook beschikbaar moet zijn. Op iedere regel kunt u een nieuwe naam zetten. U mag de naam ook beginnen met een '*', in geval van '*.tuxis.nl' zou dat er voor zorgen dat lksndflknsldf.tuxis.nl ook werkt, en shop.tuxis.nl. U kunt dit later nog aanpassen.
  • Target
    Dit is de volledige URL waar de redirect heen moet gaan, dus bijvoorbeeld https://www.nieuwetuxis.nl/ditiseennieuweplek
Vergeet u na het aanmaken van de redirect niet de DNS van de Domainname en Aliases naar het webhosting platform van Tuxis te zetten.

1 van de 1 mensen vonden dit artikel zinvol.