Uw database beheren

Wij leveren phpMyAdmin mee om uw database te beheren. Daar kunt u gebruik van maken via https://http.tuxis.nl/phpmyadmin/. Login met dezelfde gegevens die u gebruikt voor http-upload.tuxis.nl (uw FTPS gegevens. Te vinden in https://admin.tuxis.nl/).
Gebruik de drop-down voor het kiezen van de juiste databaseserver. Gewoonlijk de geselecteerde zoals op de afbeelding staat.

ec1dafe9d24c42b7cc6d42871c5a3f11f4220465?t=d3266dff3e8a1ea4917161b634d17cff
Met phpMyAdmin kunt u de database bewerken. Voordat u dat doet, kunt u de database exporteren. Mocht het mis gaan, dan kunt u dat bestand ook weer gebruiken om de database te importeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van phpMyAdmin.

TIP

Bent u het wachtwoord kwijt maar kunt u nog wel inloggen met uw FTP programma? In het configuratiebestand van uw website staat vaak de inlognaam en het wachtwoord opgeslagen.

1 van de 1 mensen vonden dit artikel zinvol.