Tuxis SSH Public keys

Om in te loggen op Linux servers maken wij gebruik van SSH Keys. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen wij wel in kunnen loggen op uw server, maar dan zonder dat we een wachtwoord hebben. Zo kunt u zelf bepalen dat en wanneer wij toegang hebben.

Onze SSH keys vindt u hier:
https://www.tuxis.nl/tuxis.pubkey

Voeg de inhoud van deze file toe aan ~user/.ssh/authorized_keys, waar user de gebruikersnaam is waarmee wij in moeten loggen.