TCC Marketplace

De TCC Marketplace, misschien heeft u er al over gelezen in onze nieuwsbrief of op een andere manier wat van mee gekregen.
Maar wat is het nou eigenlijk?

De TCC Marketplace is de ISO & template store van Tuxis. Dit betekent dat u deze niet meer op het cluster hoeft op te slaan maar gewoon gebruik kan maken deze gedeelde disk.
Momenteel zijn we druk bezig met het finetunen en het toevoegen van extra content. Waarna we deze beschikbaar willen maken voor al onze klanten met een TCC.

Mis je een ISO, wil je juist LXC templates zien of heb je een template verzoek?
Laat het ons weten via een e-mail aan support.