SPF instellen

SPF is een regel in de DNS waarmee je de wereld laat weten welke servers er allemaal mogen mailen met jouw domeinnaam in het e-mailadres.
Wanneer je Kerio gebruikt zal gewoonlijk je MX record naar de Kerio server verwijzen. Het volgende SPF record zou dan voldoende zijn: "v=spf1 mx a -all".
Dus voeg een TXT record aan je DNS toe met de waarde: v=spf1 mx a -all
Je kan op https://www.spfwizard.net/ ook een eigen spf record genereren.

1 van de 1 mensen vonden dit artikel zinvol.