Server alias toevoegen

  Print
Wanneer u een website hebt met, bijvoorbeeld, de naam site1.nl. En u wilt dat deze website ook getoond wordt als u de domeinnaam site2.nl bezoekt, dan kunt u daarvoor een serveralias aanmaken.

Kies de server waarvoor u een alias aan wil maken (site1.nl in dit voorbeeld).
Kies "create new server"
Kies "Alias of site1.nl"
Klik op "create server" en u bent klaar.


f2e8fed373cd84b71703fc7da48f395d8e6574f1?t=be70e229330a99b9e3fab886b15a596f

Attachments


Vond u dit artikel zinvol?   0 van de 0 mensen vonden dit artikel zinvol.

Verwante artikelen

Hulp op afstand

Teamviewer

Login

 
Wachtwoord vergeten?
Registreer nu

Taal