Iphone - Ipad instellen voor Kerio Connect

• Open Safari
  • Surf naar het webmailadres van uw mailserver. Bijvoorbeeld: https://connect.tuxis.nl/
  • Scroll helemaal naar beneden en klik op: Integratie met mijn apparaat
  • Klik op Mail, contacten agenda's. U krijgt een korte uitleg wat er gaat gebeuren
  • Klik op Doorgaan en vul uw accountgegevens in.
Het kan zijn dat u een certificaat moet installeren en nog een aantal vragen moet beantwoorden. Het spreekt voor zich.