IOPS VPS

Printen

IOPS staat voor: Input/Output Operations Per Second.

IOPS en rekenkracht zijn nauw met elkaar verbonden. Wanneer u een VPS aanmaakt in onze portal verhogen we het aantal IOPS met 250 bij iedere CPU core bestelt.

200 IOPS staat ongeveer gelijk aan de snelheid van een 15.000 toeren SAS schijf.
Wij stellen een maximum IOPS in bij al onze klanten. Een fout op een server van een andere klant beïnvloed niet de performance van uw server. Hierdoor is uw server altijd snel.