internet.nl verbeteringen doorvoeren in Apache configuratie

We gaan ervan uit dat de certificaten goed geinstalleerd zijn. Om echter de website 100% veilig te maken moeten er nog een aantal dingen gedaan worden zoals bepalen welke protocollen toegestaan worden.

# Schakel onveilige TLS versies uit
  SSLProtocol all -SSLv2 -SSLv3 -TLSv1 -TLSv1.1
# Gebruik alleen veilige ciphers
    SSLCipherSuite ECDHE-ECDSA-AES256-GCM-SHA384:ECDHE-ECDSA-CHACHA20-POLY1305:ECDHE-ECDSA-AES128-GCM-SHA256:ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384:ECDHE-RSA-CHACHA20-POLY1305:ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256:DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384:DHE-RSA-AES128-GCM-SHA256
# Veilige ciphers eerst
    SSLHonorCipherOrder     on
# HTTP compression
    SSLCompression          off