Proxmox backup server (PBS) aanmaken in de portal.

Printen

Proxmox backup server (PBS) aanmaken in de portal.

Met PBS kunt u backups van uw proxmox virtual environment maken en beheren.

U kunt een PBS aanmaken door links te klikken op Tuxis PBS > Aanmaken.

Stappenplan

1. Login op portal.tuxis.cloud
  2. Klik op tuxis PBS.
  3. Klik op aanmaken.
  4. Bepaal nu of u de gratis of betaalde PBS wilt, en klik op configureer.
  5. U kunt nu de locatie kiezen van uw PBS.
  6. Bij configuratie kunt u de PBS datastore een naam geven.
  7. U kunt de volgende notificatie instellen: Stuur mij een waarschuwingsmail wanneer de datastore minder dan X TB vrije ruimte heeft.
  8. U kunt kiezen tussen een vast limiet of "Grow as you go" dit zorgt dat uw datastore automatisch wordt vergroot. (Alleen betaalde PBS)
  9. Bij overige informatie kunt u kiezen naar welk email adres er fout meldingen worden verstuurd.
    U kunt ook een relatie toevoegen.
  10. Kijk nu of alles goed geconfigureerd is.
    Voorbeeld:
    3206773e3dccc01ba34456dc461b9dabc17a284f559163c888e0deaafec5ca58cefd4c62053129d4?t=63c72b8f24756566003b9a655b3d839d
  11. Klik op aanmaken en u bent klaar.