DNS instellen Kerioindecloud

Printen
Wanneer u een server besteld hebt op https://kerioindecloud.nl dan heeft die server een naam. Bijvoorbeeld "kalibres.saas.tuxis.net"

Mail ontvangen
Om de mail te ontvangen moet u de MX records bij de domeinnaam waarvoor Kerio Connect mail aan moet pakken wijzigen.
Voeg daarvoor de volgende MX records toe (als voorbeeld kalibres.saas.tuxis.net):
prio: 10 waarde: kalibres.saas.tuxis.net
pro: 20 waarde: fallback.tuxis.nl

Servernaam
Wanneer u uw eigen domeinnaam naar uw Kerio Connect server wil laten verwijzen, dan kunt u dat doen door een CNAME aan te maken die verwijst naar, in dit voorbeeld, kalibres.saas.tuxis.net.
Stel uw domeinnaam is cloudbouwer.nl en u wilt dat de webmail bereikbaar is op mail.cloudbouwer.nl.
Voeg in de DNS aan cloudbouwer.nl een CNAME toe met de waarde kalibres.saas.tuxis.net

Het is altijd verstandig om dan een geldig certificaat voor mail.cloudbouwer.nl in uw Kerio Connect server te zetten zodat webmailgebruikers geen certificaatmelding krijgen.