(Opgelost) Verkeer via NL-IX hapert

  Print
Een van de grote internet exchanges in Nederland, NL-IX heeft de afgelopen dagen stabiliteitsproblemen. Om (verdere) overlast door deze problemen te voorkomen hebben wij zojuist al onze peerings op dit platform uitgeschakeld. Nadat NL-IX de problemen opgelost heeft zullen we de peerings weer inschakelen. NL-IX handelt veel verkeer af, mocht u nog steeds hinder ondervinden bij het benaderen van de infra op het Tuxis netwerk zal dit waarschijnlijk liggen omdat er ergens in het pad een provider zit die NL-IX nog gebruikt.

NL-IX heeft de issues met de fabrikant besproken en is in afwachting van fixes. Tot we bevestiging hebben van NL-IX dat ze het netwerk onder controle hebben houden wij de peerings uit.

Onze peering met NL-IX is op 18 september weer ingeschakeld. Op vrijdag (21 september) verricht NL-IX onderhoud.

Update 21 september: NL-IX is wederom uitgeschakeld op ons netwerk omdat we vermoedens hebben dat hun netwerk verminderd bereikbaar is. Tevens is Joint Transit uitgeschakeld.

Het lijkt erop dat NL-IX niet in staat is de problemen adequaat op te lossen. De verbinding met NL-IX wordt daarom uitgefaseerd en vervangen. We zijn nog steeds redundant voorzien van internet via I4Networks, bit en Speed-IX

1 van de 1 mensen vonden dit artikel zinvol.

Verwante artikelen

Hulp op afstand

Teamviewer

Login

 
Wachtwoord vergeten?
Registreer nu

Taal