Er was een probleem met het laden van de reacties.

(Opgelost) Verkeer via NL-IX hapert

Support Portal  »  Announcements  »  Bekijken van artikel

  Print
Een van de grote internet exchanges in Nederland, NL-IX heeft de afgelopen dagen stabiliteitsproblemen. Om (verdere) overlast door deze problemen te voorkomen hebben wij zojuist al onze peerings op dit platform uitgeschakeld. Nadat NL-IX de problemen opgelost heeft zullen we de peerings weer inschakelen. NL-IX handelt veel verkeer af, mocht u nog steeds hinder ondervinden bij het benaderen van de infra op het Tuxis netwerk zal dit waarschijnlijk liggen omdat er ergens in het pad een provider zit die NL-IX nog gebruikt.

NL-IX heeft de issues met de fabrikant besproken en is in afwachting van fixes. Tot we bevestiging hebben van NL-IX dat ze het netwerk onder controle hebben houden wij de peerings uit.

Onze peering met NL-IX is op 18 september weer ingeschakeld. Op vrijdag (21 september) verricht NL-IX onderhoud.

Update 21 september: NL-IX is wederom uitgeschakeld op ons netwerk omdat we vermoedens hebben dat hun netwerk verminderd bereikbaar is. Tevens is Joint Transit uitgeschakeld.

Het lijkt erop dat NL-IX niet in staat is de problemen adequaat op te lossen. De verbinding met NL-IX wordt daarom uitgefaseerd en vervangen. We zijn nog steeds redundant voorzien van internet via I4Networks, bit en Speed-IX

Deel via
Thank you for your feedback on this article.

Verwante artikelen

© Tuxis B.V.