Er was een probleem met het laden van de reacties.

[Opgelost] Netwerkonderbreking Amsterdam

Support Portal  »  Announcements  »  Bekijkt artikel

  Printen
Zojuist [05-05-2022 10:47] is er een netwerkonderbreking opgetreden.
We zijn op dit moment aan het onderzoeken wat de oorzaak en de impact is.

Update [10:55]
Op dit moment lijkt de coreswitch in Amsterdam het probleem te veroorzaken. Getroffen diensten: daDup, Proxmox Backup en diensten die u afneemt in Amsterdam (colocatie, Dedicated Proxmox Servers)

Update [11:15]
De coreswitch in ons datacenter in Amsterdam is opnieuw opgestart. We onderzoeken de oorzaak. Mogelijk komen er diensten beschikbaar nu de switch weer in de lucht is. We weten niet of het stabiel zal blijven voor nu.

Update[12:20]
Apparatuur, clusters en servers in Ede die storage in Amsterdam gebruikten en een SLA hebben kunnen weer gebruik maken van de storage. We hebben de koppelingen hersteld. Hebt u geen SLA, controleer dan of disken die gebruik maken van storage in Amsterdam, weer naar behoren functioneren.

Update [12:50]
Een SNMP walk op de switch heeft ervoor gezorgd dat de switch uit het geheugen is gelopen en gereboot. Het netwerk weer helemaal operationeel. 
Uitleg: Het snmpwalk commando voert in wezen automatisch een hele reeks getnexts voor u uit, en stopt wanneer het resultaten teruggeeft die niet langer binnen het bereik vallen van de OID die u oorspronkelijk hebt opgegeven. Als u bijvoorbeeld alle informatie die op een machine is opgeslagen in de system MIB groep wilt krijgen, dan kunt u dit commando gebruiken om dat te doen. Dit commando hoort er niet voor te zorgen dat een switch uit geheugen loopt. We zullen dit verder onderzoeken.

Deel via
Is dit artikel zinvol?  

Gerelateerde artikelen

© Tuxis B.V.