There was a problem loading the comments.

Remote Support

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Viewing Article

  Print
Voor ondersteuning op afstand maken wij gebruik van Sygma Connect. Hiermee kunnen wij uw computer, na uw uitdrukkelijke toestemming, op afstand besturen. Zo kunnen we u snel en efficient helpen om de problemen op te lossen.

Sygma Connect is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux (AppImage).


Windows

Na het downloaden en uitvoeren van Sygma Connect moet u akkoord gaan met de voorwaarden. Daarna kunt u kiezen voor installatie of voor uitvoeren zonder installatie. Als u verwacht SygmaConnect slechts eenmalig te gebruiken, dan kunt u kiezen voor uitvoeren zonder installatie.

Mac

Na het downloaden van de DMG kunt u SygmaConnect naar de App-map slepen en de SygmaConnect App starten. Er wordt gevraagd om SygmaConnect een aantal rechten te geven. Als u deze niet geeft is SygmaConnect eigenlijk niet bruikbaar omdat we dan het scherm niet mogen zien en ook niet besturen. Geef dus alle rechten en start SygmaConnect opnieuw.

Na de installatie

Na installatie krijgt u onderstaand scherm. U geeft het nummer achter 'YOUR ID' door aan de Tuxis medewerker die u spreekt, met het wachtwoord dat u te zien krijgt als u op het oogje achter 'PASSWORD' klikt. De medewerker kan hiermee de verbinding opzetten. U krijgt daar op uw scherm een melding van. U kunt daar altijd de rechten op besturing op afstand intrekken, of de verbinding actief verbreken.
fddd0540dbe3ece0a5638270246f022b4ac1aeb4fac690a8fa11db88750a98e739806ac89f3b2aa7?t=3795cdfe2591bb8f468482ec0cf023a4

Share via
Did you find this article useful?  

Related Articles

© Tuxis B.V.