There was a problem loading the comments.

Uw database beheren

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Viewing Article

Wij leveren phpMyAdmin mee om uw database te beheren. Daar kunt u gebruik van maken via https://http.tuxis.nl/phpmyadmin/. Login met de gegevens die ontvangen hebt bij het aanmaken van uw webruimte op https://admin.tuxis.nl/ (u kunt daar ook een nieuw wachtwoord aanmaken).

Vul de inlognaam en het wachtwoord in en u kunt uw database beheren.
5142c4d82bb678654baadd8dfca35c5d2342ce2f?t=5fad92449f4151900f9cacdabaab9545

Met phpMyAdmin kunt u de database bewerken. Voordat u dat doet, kunt u de database exporteren. Mocht het mis gaan, dan kunt u dat bestand ook weer gebruiken om de database te importeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van phpMyAdmin.

TIP

Bent u het wachtwoord kwijt maar kunt u nog wel inloggen met uw FTP programma? In het configuratiebestand van uw website staat vaak de inlognaam en het wachtwoord opgeslagen.

Attachments

Share via
Did you find this article useful?