Logs naar de Tuxis Syslog appliance sturen

De Tuxis Syslog appliance ondersteunt veel verschillende 'inputs'. De volgende 'inputs' zijn standaard geconfigureerd op de appliances:

• GELF, via TCP/12201 en UDP/12201
  • Unix Syslog, via TCP/1514 en UDP/1514

Standaard luisteren alle services op IPv4 en IPv6 en de firewall staat standaard deze poorten ook toe voor de hele wereld. Daarnaast wordt poort 514 (de standaard poort voor Syslog) door middel van NAT naar 1514 doorgezet. Als u de firewall voor inkomend verkeer naar deze poorten niet open wilt hebben voor iedereen kunt u dat firewallen via uw TCC configuratie, maar u kunt het ook door ons laten inregelen.

We onderscheiden drie verschillende setups:

• Windows Handleiding
  • Linux Handleiding
  • Applicaties kunnen ook gebruik maken van het GELF-framework. Lees daar meer over op de site van Graylog