Gebruikers licenties tellen Kerio Operator

Er wordt een gebruikerslicentie geteld voor iedereen met een eigen inlognaam en wachtwoord. Per gebruiker mag je gemiddeld 3 extenties hebben.

Voorbeeld 1:
9 gebruikers
12 extenties

Dan heb je een licentie nodig voor 9 gebruikers.

Voorbeeld 2:
2 gebruikers
12 extenties

Dan heb je een licentie nodig voor 12/3=4 gebruikers.
Opmerking: Wanneer je die 2 gebruikers geen extentie geeft, dan worden 12/3 + 2 = 6 gebruikers geteld.

Het downgraden van het aantal users is niet mogelijk. Verwacht u een schommeling in het aantal gebruikers dan kunt u ook de cloud versie nemen. U betaalt dan een vast bedrag per maand per gebruiker.