Webhosting gebruikersoverzicht

Printen
Welke informatie zie ik in het webhosting gebruikersoverzicht?

Als u op https://admin.tuxis.nl/webhosting komt ziet u een hoop informatie. Ieder blokje is een aparte gebruiker en in ieder blokje ziet u een lijst met de websites die voor die gebruiker zijn aangemaakt. De gebruiker kan in alle websites die van hem zijn de bestanden inzien en bewerken.

Door op het pennetje te klikken kunt u de gebruiker bewerken. Als u op de link met de websitenaam klikt, kunt u de gegevens van de website zien, zoals de databasenaam, en de instellingen van die website bewerken.