Facturen inzien en betalen

Printen

Hier ga ik u laten zien hoe u uw facturen van Tuxis kunt inzien en betalen.

Ga naar klanten.tuxis.nl en log in. Als u niet weet hoe u moet inloggen, klik dan hier.

Kies "Facturatie" in de navigatiebalk en kies dan "Facturen" uit de dropdown.

Kies dan de gewenste factuur.

a1bf495655e2e690f77f87a5b813b0aa25166038?t=62cd609d6db6004ad613df0ea8012c2f

In dit scherm kunt u door alle facturen browsen en bekijken.

Als u op de geel omcirkelde knop klikt, kunt u de factuur downloaden en bijvoorbeeld printen.

Als u op de blauw omlijnde knop klikt kunt u deze betalen met iDeal of automatische incasso's.